10 Aralık 2015 Perşembe

Msn Kaydol

Mail adresi almak halk arasında "msn kaydol'mak ile aynı olguyu ifade etmesi , msn hizmetlerinin bu doğrultuda ne kadar aktif ve bilinen bir hizmet olduğunun çok açık göstergesidir.Yazımızda sizlere nasıl msn hesabı alacağınızı kısa fakat öz şekilde farklı anlatım tarzları ile açıklamaya çalışacağız ; şimdiden bizleri takip ettiğiniz için çok teşekkür ederiz efendim.


Msn Kaydol

Yeni mail adresi almak ve süregelen işlerimizde kullanmak için ilk olarak bildiğiniz gibi kayıt olmamız gerekiyor , bu yüzden kayıt olurken karşımıza bir form çıkacak arkadaşlar.Her insanın rahatlıkla bu formu doldurabilmesi adına en saf hali ile bu işlemi size normal , resimli ve videolu şekilde anlatmaya çalışacağız.Bizleri takip etmeye devam edin.

Msn kaydolmak için kayıt adresimiz olan şuraya girelim.Sayfayı açtığımız zaman kayıt formu direk önümüze gelecek , basit bir form o yüzden hemen korkmayalım,msn kaydolma formunu rahatlıkla doldurmanız için ayrıntılı olarak size bu alanları açıklayacağım.

Ad Soyad  : Bu kısma insanlar ile görüşürken sizi nasıl görmelerini istiyorsanız onu yazmanız gerekiyor , kurumsal bir kimlik kullanacaksanız gerçek ad soyadınızı yazmanız rica olunur.

Hotmail Msn Kullanıcı Adı : Bu alan sizin mail adresiniz olacak farklı kombinasyonlar deneyerek jenerik isimler almanız hoş gözükebilir.

Parola oluşturun : Şifremizi buraya yazacağız , rakam harf büyük küçük farklılıklar ve diğer karakterler kullanarak zor bir şifre seçmemiz msn aç işleminin en önemli hususlarındandır.Zor şifre kullanmamız kötü niyetli şahısların parolamızı kırma ihtimalini düşürecektir.

Doğum Tarihi : Gün , ay , yıl olarak seçiyoruz

Cinsiyet : Seçiyoruz .

Telefon numarası : burası çok önemli doğru yazmamız gerekiyor , olumsuz durumlarda hesap kurtarabilirsiniz.

Formu doldurduktan sonra işlemlerimiz sona eriyor ve mail hesabımıza direk olarak giriş yapabiliyoruz.Arkadaşlar kayıt formundaki verilerimizin doğruluğu ya da ileride bize sorarlarsa bilmeniz açısından bir yere kayıt etmenizi öneriyorum.Msn destek ekibi sizlere şifrenizi sıfırlamak ya da aktif edebilmeniz için bu bilgileri sorabilir.Konumuzun başında sohbet protokolunden bahsetmiştik , bunu messenger olarak değil de skype olarak kullanacaksınız , indirmek için google'den skype şeklinde aratıp ilk resmi siteden indirip kullanabilirsiniz.

Msn Kaydolma Videolu Anlatım

Youtube üzerinde eklediğimiz bu video ile rahatlıkla pratik yaparak msn kaydolma işlemini yapabilirsiniz.

Msn Kaydolma Resimli Anlatım



 


Resimler ile pekiştirdiğimiz konumuzda sizlere msn kaydolma formunu nasıl kısa yoldan doldurursunuz bunu anlatmak istedik.

" Msn açmak istiyorum ? Msn kaydolmak istiyorum ? Nasıl msn açılır ? Msn kapandı mı ? Skype ile Msn ilişkisi nedir ? Hotmail giriş adresi nasıldır ? Msn kapandıysa arkadaşlarım kayboldu mu ? Ve benzer sorularınız için hazırlamış olduğumuz makaleyi okumaktasınız. "






16 yorum:

  1. VERME SIRRINI DOSDUNA DOSTUN DOSTU VARDIR SÖYLER DOSTUNA

    YanıtlaSil
  2. sırrını verme dostuna

    YanıtlaSil
  3. en yakın dostuna bile sırrını verme yarın öbür gün en iyi dostun en kötü dostun olur

    YanıtlaSil
  4. ya msn kaydol dıyoruz hotmail kaydol cıkıyor msn.com olarak almak ıstıyorum

    YanıtlaSil
  5. artık msn.com uzantılı mail adresi alamazsınız.

    YanıtlaSil
  6. un hemu vıratıkın

    YanıtlaSil
  7. YA POSTA KODU DİYOR O NEY

    YanıtlaSil
  8. Posta kodunuzu postakodu.ptt.gov.tr den ogrenebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. ben aççamadım

    YanıtlaSil